Γάλα γαϊδούρας & φυσικός χυμός πορτοκαλιού


ΕΚΠΤΩΣΗ

Το σαπούνι με Φυσικό Χυμό Πορτοκαλιού και Γάλα Γαϊδούρας είναι εμπλουτισμένο με ρινίσματα από φλοιό πορτοκαλιού, τα οποία χρησιμεύουν για την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας. Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και τονώνουν τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος. Το σαπούνι πορτοκαλιού είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C. Περιποιείται, θρέφει, και αναπλάθει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική. Το σαπούνι πορτοκαλιού και γάλακτος, είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα. Το Γάλα Γαϊδούρας που περιέχεται στο σαπούνι είναι ένα προϊόν εξαιρετικό κατά της αντιγήρανσης, της θεραπείας των ρυτίδων και την αναγέννηση του δέρματος. Έχει σημαντικά οφέλη στην αντιμετώπιση του εκζέματος, της ακμής και της ψωρίασης. Συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας, αυξάνει τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα κάνοντάς το πιο λείο, σφιχτό, ελαστικό και βελούδινο. Είναι επίσης αναπλαστικό, αντιρυτιδικό, και καταπραϋντικό της επιδερμίδας. Το σαπούνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί: για τον καθαρισμό του σώματος, για τον καθαρισμό του προσώπου, για σαμπουάν, για αφρόλουτρο και για θαυμάσια κρέμα ξυρίσματος.


  • Κατηγορία: Σαπούνια
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 100201

Τιμή:6.50 5.00


ΑΓΟΡΑ!

Περιγραφή

Γάλα Γαϊδούρας: Έχει 60 φορές την βιταμίνη C από το γάλα της αγελάδας. Επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D & Ε. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, νατρίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, ανοσφαιρίνες και γλυκερίνες. Το γάλα γαϊδούρας είναι ιδανικό για την φροντίδα του δέρματος. Τα σαπούνια Sonia με το υψηλό ποσοστό περιεκτικότητας σε Γάλα Γαϊδούρας θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση των Δερματολογικών παθήσεων, Ξηροδερμία, Ψωρίαση, Εγκαύματα, Ακμή. Εξαιρετικό για την αντιγήρανση και την θεραπεία των ρυτίδων. Aπορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα χαρίζοντάς του απαλότητα και υγιή λάμψη.

  • Πλούσιο σε βιταμίνη C
  • Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, E
  • Καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • Καταπολεμά την ξηροδερμία
  • Προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα
  • Καθαρίζει το δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα
  • Καταπολεμά την ψωρίαση
  • Καταπολεμά την ακμή
  • Θεραπεύει τις ρυτίδες
  • Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα, χαρίζοντάς του απαλότητα και λάμψη


Φυσικός Χυμός Πορτοκαλιού: Περιέχει πάνω από 160 ουσίες με ευεργετικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ο χυμός πορτοκαλιού (πλούσιος σε βιταμίνη C, ασβέστιο, θειαμίνη και βιταμίνη Β5) προσφέρει απαλότητα και λάμψη. Ειδικά η βιταμίνη C, ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση, συντελεί στην απομάκρυνση των δερματικών κηλίδων, λευκαίνει και δίνει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα ενισχύοντας την σύνθεση του κολλαγόνου. Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει αντισηπτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, χαλαρώνει τα νεύρα, ελαχιστοποιεί την ακμή και βοηθά στην διατήρηση του τόνου και της υγείας του δέρματος. Το σαπούνι με πορτοκάλι είναι κατάλληλο για αποτοξίνωση και τόνωση του οργανισμού. Είναι υπέροχο στο μαλλί και στο δέρμα και είναι για κανονικά και προβληματικά δέρματα, γιατί το πορτοκάλι συμβάλει στην διατήρηση του νεανικού δέρματος. Συσφίγγει την χαλαρή επιδερμίδα, ευνοεί την εγκεφαλική λειτουργία και χαρίζει πνευματική διαύγεια. Ο συνδυασμός πορτοκαλιού, και των πολύτιμων ελαίων, δημιουργεί ένα εξαιρετικό σαπούνι που περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική.

  • Περιέχει πάνω από 160 ουσίες με ευεργετικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες
  • Ο χυμός πορτοκαλιού προσφέρει απαλότητα και λάμψη
  • Καταπολεμά την πρόωρη γήρανση
  • Απομακρύνει τις δερματικές κηλίδες
  • Ελαχιστοποιεί την ακμή
  • Λευκαίνει και δίνει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα
  • Ενισχύει την σύνθεση του κολλαγόνου
  • Συσφίγγει την χαλαρή επιδερμίδα
  • Λευκαίνει και δίνει λάμψη στο δέρμα
  • Ενισχύει την σύνθεση του κολλαγόνου
  • Χαλαρώνει τα νεύρα
  • Θρέφει και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά


Extra Παρθένο Ελαιόλαδο:
Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Πλούσιο σε περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ. Έχει στυπτικές, ενυδατικές ιδιότητες και βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και διατηρούν το δέρμα υγιές και νεανικό.

  • Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες
  • Πλούσιο σε βιταμίνη E
  • Πλούσιο σε Πολυφαινόλες αλλά και σε χλωροφύλλη
  • Περιέχει βιταμίνη K
  • Καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • Σίδηρο που φροντίζει και θρέφει τα μαλλιά
  • Συπτικές ιδιότητες
  • Ενυδατικές ιδιότητες
  • Βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος


Φοινικέλαιο: Το φοινικέλαιο περιέχει β-καροτένια και βιταμίνη Ε. Αναντικατάστατο έλαιο για τη δημιουργία σαπουνιού με χαμηλό pH, και πλούσιο αφρό. Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της πλούσιας σύνθεσής του, ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται το δέρμα, χωρίς να το ξηραίνει και να προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα.

  • Δημιουργία σαπούνι με χαμηλό pH, και πλούσιο αφρό
  • Ενυδατώνει Θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα
  • Περιποιείται το δέρμα, χωρίς να το ξηραίνει και να προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα


Λάδι Καρύδας: H καρύδα είναι σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, βιταμινών και μετάλλων. Είναι ένα εξαιρετικό λάδι με καθαριστικές ιδιότητες. Tο ανθρώπινο δέρμα αντιδρά πολύ θετικά στα ευεργετικά συστατικά της καρύδας, τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, που βοηθούν στην αποτοξίνωσή του. Tο παρθένο λάδι καρύδας είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Επίσης, το λάδι από καρύδα, χάρη στη μικρή μοριακή δομή του, επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφησή του από το δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Στην κοσμετολογία, το λάδι καρύδας είναι πασίγνωστο για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E και φυσικά καροτένια. Επίσης, ήπιες περιπτώσεις ψωρίασης και εκζέματος καταπολεμώνται αποτελεσματικά έπειτα από συστηματική χρήση λαδιού καρύδας. Στον οργανισμό, το λαουρικό οξύ που περιέχεται σε αρκετά μεγάλο ποσοστό στην καρύδα, έχει αποδειχτεί ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό σε παθήσεις του ανοσοποιητικού. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β,Ε και μεταλλικά στοιχεία, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο.

  • Είναι ένα εξαιρετικό λάδι με καθαριστικές ιδιότητες
  • Έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση
  • Καταπολεμά την ψωρίαση
  • Καταπολεμά το έκζεμα
  • Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους


Έλαιο Αβοκάντο: Tο αβοκάντο είναι ιδιαίτερα ευεργετική τροφή. Aρκεί το 1/5 από ένα μεσαίου μεγέθους αβοκάντο που έχει 55 θερμίδες, για να μας προσφέρει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, κάλιο, που είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των κυττάρων και της καρδιάς, βιταμίνη E, φυλλικό οξύ και λουτεΐνη (ανήκει στην οικογένεια των καροτενοειδών, τα οποία έχουν αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση). Eπιπλέον, διευκολύνει το σώμα να απορροφήσει περισσότερα λιποδιασπώμενα συστατικά από τις τροφές, όπως A και B καροτίνη, λουτεΐνη κ.ά. Tο αβοκάντο παραδοσιακά έχει σημαντική συνεισφορά και στην κοσμητολογία. Tο λάδι αβοκάντο, που προέρχεται από τη σάρκα του φρούτου, χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ. Eπίσης, όταν απλωθεί στην επιδερμίδα, λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, είναι υποαλλεργικό και μοιάζει με τη λανολίνη, καθώς έχει και αυτό τη δυνατότητα να εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, δρώντας ενυδατικά και μαλακτικά. Πλούσιο καθώς είναι σε βιταμίνες A, B, C και E, διαθέτει σημαντικές ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Το λάδι αβοκάντο είναι υπέροχο αντιρυτιδικό, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, είναι εξαιρετικά διεισδυτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά των ρυτίδων. Κατάλληλο για ξηρά μαλλιά και αφυδατωμένα δέρματα. Απορροφάται γρήγορα λόγω της περιεκτικότητας σε φυτοστερόλες. Ιδανικό για μαλλιά ταλαιπωρημένα από περμανάντ, βαφές και ψαλίδα. Καθαρίζει λεκέδες γήρατος και συνιστάται για την αποφυγή των ραγάδων λόγω εγκυμοσύνης και για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Είναι μαλακτικό, αναζωογονητικό και θρεπτικό. Έχει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες, απαλυντικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες, χωρίς να φράζει τους πόρους του δέρματος και απορροφάται εύκολα. Βελτιώνει την επιδερμίδα και δίνει μια νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο. Βοηθά πολύ στην θρέψη του δέρματος. Βοηθά στην καταπολέμηση των κνησμών και των φλεγμονών.

  • Λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία
  • Έχει ενυδατικές, μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες
  • Υπέροχο αντιρυτιδικό
  • Επιταχύνει την επούλωση των πληγών
  • Ιδανικό για μαλλιά ταλαιπωρημένα από περμανάντ, βαφές και ψαλίδα
  • Καθαρίζει λεκέδες γήρατος
  • Αποφυγή ραγάδων λόγω εγκυμοσύνης
  • Ανάπτυξη των βλεφαρίδων
  • Βοηθά στην καταπολέμηση των κνησμών και των φλεγμονών
  • Βοηθά πολύ στην θρέψη του δέρματος


Καστορέλαιο: Άπειρα τα ευεργετικά του οφέλη αλλά και πολλά από αυτά, άγνωστα στο ευρύ κοινό. To Καστορέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα. Ανακουφίζει τις κύστεις στα μάτια, τονωτικό για τις βλεφαρίδες, διώχνει την ψαλίδα των μαλλιών, θεραπεύει την πιτυρίδα και την ξηροδερμία. Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Θρέφει, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη και στιλπνότητα στα μαλλιά. Βοηθά για την φυσική ανάπτυξη των μαλλιών αλλά και για πλούσιες βλεφαρίδες. Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών σας και θα τα κάνει λιγότερο εύθραυστα. Παράλληλα, το Καστορέλαιο είναι ένα πρώτης τάξης προϊόν ενυδάτωσης, καθώς έχει την ιδιότητα να "παγιδεύει" την υγρασία της επιδερμίδας - εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της. Βελτιώνει την ελαστικότητα της κοιλιάς των εγκύων και προλαμβάνει τις ραγάδες που προκαλούνται από την εγκυμοσύνη. Επίσης κάνει θαύματα για ξηρά και σκασμένα χείλη. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, το καστορέλαιο έχει προστεθεί σε πολλές θεραπευτικά προιόντα για τα χείλη γνωστών οίκων παγκοσμίως Μπορείτε απλά να τρίψετε λίγο στα χείλη σας. Σαν λάδι μασάζ, ανακουφίζει τους πονεμένους μύες, τον πόνο από γρατζουνιές και άλλες εκδορές. Χρήσιμο στην θεραπεία για μυκητιακές ασθένειες. Λειτουργεί ως μια μεγάλη θεραπεία για την βαθιά κυστική ακμή. Βοηθά να μειωθεί η φλεγμονή από την ακμή και σκοτώνει τα βακτήρια που βοηθά την ακμή. Λειτουργεί τόσο πολύ γρήγορα, ώστε αν βάλετε λίγο λάδι στο πρόσωπο σας το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, το επόμενο πρωί θα παρατηρήσετε μια δραστική βελτίωση. Θεραπεύει σταδιακά την αυπνία. Απλά τρίψτε λίγο στα βλέφαρά σας πριν από τη νυχτερινή κατάκλιση. Το καστορέλαιο θα φέρει έναν γαλήνιο ύπνο και θα ξυπνήσετε ανανεωμένοι το πρωί. Ανακουφίζει τους κολικούς από τα βρέφη, αρκεί να γίνει απαλό μασάζ με χλιαρό προς το ζεστό καστορέλαιο. Αυτό θα ανακουφίσει τον πόνο των φυσικών αερίων χωρία καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Ακόμα...το καστορέλαιο συρρικνώνει τις αιμορροΐδες και ανακουφίζει από τον πόνο που φέρνουν αλλά και την φαγούρα. Μία μόνο μικρή ποσότητα καστορέλαιο σε πετσάκια και νύχια, καθημερινά για 2 μήνες, θα σας προσφέρει μακρά, υγιή και όμορφα νύχια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε αντιαισθητικές μυρμηγκιές από το δέρμα.

  • Πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα
  • Ανακουφίζει τις κύστεις στα μάτια
  • Τονωτικό για τις βλεφαρίδες
  • Διώχνει την ψαλίδα των μαλλιών
  • Θεραπεύει την πιτυρίδα
  • Θεραπεύει την ξηροδερμία
  • Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες
  • Θρέφει, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη και στιλπνότητα στα μαλλιά
  • Βοηθά για την φυσική ανάπτυξη των μαλλιών αλλά και για πλούσιες βλεφαρίδες
  • Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών σας και θα τα κάνει λιγότερο εύθραυστα.
  • Βαθιά ενυδάτωση, καθώς έχει την ιδιότητα να "παγιδεύει" την υγρασία της επιδερμίδας, - εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της
  • Κάνει θαύματα για ξηρά και σκασμένα χείλη
  • Χρήσιμο στην θεραπεία για μυκητιακές ασθένειες
  • Καταπολεμά την ακμή
  • Δημιουργεί υγιή και όμορφα νύχια
  • Αφαιρεί αντιαισθητικές μυρμηγκιές από το δέρμα

  • Τύπος Επιδερμίδας: Για όλες τις επιδερμίδες
  • Χρήση: Για το πρόσωπο, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής
  • Συστατικά (ingredients) : Olea Europaea Oil, Cocos Nucifera Oil, Natural Orange Juice, Donkey Milk, Ricinus Communis Oil, Plum Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel

 Προμηθευτής: Sonia Soap  

 Βάρος: 100 γρ.