Γάλα Γαϊδούρας & Χαμομήλι


Γάλα Γαϊδούρας & Χαμομήλι
Φυσικό χειροποίητο σαπούνι πολυτελείας

Γάλα Γαϊδούρας: Έχει 60 φορές την βιταμίνη C από το γάλα της αγελάδας. Επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D & Ε. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, νατρίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, ανοσφαιρίνες και γλυκερίνες.

Το γάλα γαϊδούρας είναι ιδανικό για την φροντίδα του δέρματος. Τα σαπούνια Sonia με το υψηλό ποσοστό περιεκτικότητας σε Γάλα Γαϊδούρας θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση των Δερματολογικών παθήσεων, Ξηροδερμία, Ψωρίαση, Εγκαύματα, Ακμή.

Εξαιρετικό για την αντιγήρανση και την θεραπεία των ρυτίδων. Aπορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα χαρίζοντάς του απαλότητα και υγιή λάμψη.

  • Πλούσιο σε βιταμίνη C
  • Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, E
  • Καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • Καταπολεμά την ξηροδερμία
  • Προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα
  • Καθαρίζει το δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα
  • Καταπολεμά την ψωρίαση
  • Καταπολεμά την ακμή
  • Θεραπεύει τις ρυτίδες
  • Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα, χαρίζοντάς του απαλότητα και λάμψη


Αφέψημα Χαμομηλιού: Είναι καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του περιλαμβάνουν την ενίσχυση του τόνου της επιδερμίδας, την καταπολέμηση των εξανθημάτων (εκζέματα, πληγές αλλά και ελαφρά εγκαύματα) και την απαλότητα του δέρματος. Η κατευναστική και ηρεμιστική ιδιότητα του, το κάνει ιδανικό για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι επίσης αντιβακτηριακό και αντιαλλεργιογόνο.

Τα άνθη επίσης θεωρούνται αντιπυρετικά, ευκοίλια, χολαγωγά, σιελογόνα, εμμηναγωγά, σπασμολυτικά, αντιαλλεργικά, επουλωτικά, αντιφλεγμονώδη, αντιφλογιστικά, αντισπασμωδικά, καταπραϋντικά των νεύρων, αεραγωγά, ανθελμινθικά, ορεκτικά, κ.τ.λ. Προστατεύει από ερεθισμούς και αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη. Συνιστάται για την ομορφιά του προσώπου, των μαλλιών και όλου του σώματος.

  • Είναι καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες
  • Ενισχύει τους τόνους της επιδερμίδας
  • Καταπολέμηση των εξανθημάτων (εκζέματα, πληγές αλλά και ελαφρά εγκαύματα)
  • Αντιβακτηριακό και αντιαλλεργιογόνο.
  • Προστατεύει από ερεθισμούς και αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη


Extra Παρθένο Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη.

Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Πλούσιο σε περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ. Έχει στυπτικές, ενυδατικές ιδιότητες και βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.

Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και διατηρούν το δέρμα υγιές και νεανικό

  • Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες
  • Πλούσιο σε βιταμίνη E
  • Πλούσιο σε Πολυφαινόλες αλλά και σε χλωροφύλλη
  • Περιέχει βιταμίνη K
  • Καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • Σίδηρο που φροντίζει και θρέφει τα μαλλιά
  • Συπτικές ιδιότητες
  • Ενυδατικές ιδιότητες
  • Βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος


Φοινικέλαιο: Το φοινικέλαιο περιέχει β-καροτένια και βιταμίνη Ε. Αναντικατάστατο έλαιο για τη δημιουργία σαπουνιού με χαμηλό pH, και πλούσιο αφρό. Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της πλούσιας σύνθεσής του, ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται το δέρμα, χωρίς να το ξηραίνει και να προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα.

  • Δημιουργία σαπούνι με χαμηλό pH, και πλούσιο αφρό
  • Ενυδατώνει Θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα
  • Περιποιείται το δέρμα, χωρίς να το ξηραίνει και να προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα


Λάδι Καρύδας: H καρύδα είναι σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, βιταμινών και μετάλλων. Είναι ένα εξαιρετικό λάδι με καθαριστικές ιδιότητες. Tο ανθρώπινο δέρμα αντιδρά πολύ θετικά στα ευεργετικά συστατικά της καρύδας, τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, που βοηθούν στην αποτοξίνωσή του. Tο παρθένο λάδι καρύδας είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.

Επίσης, το λάδι από καρύδα, χάρη στη μικρή μοριακή δομή του, επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφησή του από το δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Στην κοσμετολογία, το λάδι καρύδας είναι πασίγνωστο για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E και φυσικά καροτένια. Επίσης, ήπιες περιπτώσεις ψωρίασης και εκζέματος καταπολεμώνται αποτελεσματικά έπειτα από συστηματική χρήση λαδιού καρύδας.

Στον οργανισμό, το λαουρικό οξύ που περιέχεται σε αρκετά μεγάλο ποσοστό στην καρύδα, έχει αποδειχτεί ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό σε παθήσεις του ανοσοποιητικού. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β,Ε και μεταλλικά στοιχεία, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο.

  • Είναι ένα εξαιρετικό λάδι με καθαριστικές ιδιότητες
  • Έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση
  • Καταπολεμά την ψωρίαση
  • Καταπολεμά το έκζεμα
  • Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους


Σταφυλοκουκουτσέλαιο: Πλούσιο σε πολυφαινόλες, είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά έλαια της φύσης. Πολυακόρεστο έλαιο, που περιέχει ευεργετικές ενώσεις όπως το λινελαϊκό οξύ. Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά καθώς είναι εύκολα απορροφήσιμο από το δέρμα, διατηρεί την υγρασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μασάζ. Δίνει ελαστικότητα στο δέρμα, απαλότητα, βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος.Έχει ενυδατικές ιδιότητες και βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων.

Έχει ιδιότητες στυπτικές και κατά συνέπεια είναι ιδανικό στην σύσφιξη του δέρματος. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στη θεραπεία της ακμής και άλλα δερματικά προβλήματα. Εξαιρετικά πλούσιο σε λινελαϊκό οξύ (ω6) και σε βιταμίνη Ε. Επίσης περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Ενυδατικό, στυπτικό, μαλακτικό και ενισχυτικό της παραγωγής κολλαγόνου, χαρίζει στο δέρμα αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Χρησιμεύει ως ένα θαυμάσιο ενυδατικό και πραγματικά τρέφει την επιδερμίδα. Λόγω της λεπτής υφής και της μεγάλης διεισδυτικότητάς του αποτελεί ιδανικό φορέα για χρήση σε μασάζ αρωματοθεραπείας.

Έχει φυσικό SPF. ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Τα φλαβονοειδή που περιέχει είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, περίπου 50 φορές ισχυρότερα από την βιταμίνη C και Ε. Έτσι, το λάδι αυτό ως βρώσιμο μπορεί να παρέχει προστασία ενάντια στην κυτταρική και την βλάβη των ιστών που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Το σταφυλοκουκουτσέλαιο μπορεί να ενισχύσει την υγεία της καρδιάς και του καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνοντας τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης LDL Αυτό το λάδι μπορεί να αυξήσει το επίπεδο της καλής χοληστερόλης HDL, η οποία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο στεφανιαίων νόσων. Το λινολεϊκό οξύ, μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό για τα άτομα που έχουν διαβήτη. Το σταφυλοκουκουτσέλαιο μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση και την επισκευή κατεστραμμένων ή σπασμένων τριχοειδών αγγείων καθώς και των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό με τη σειρά του, μπορεί να βοηθήσει να βελτιωθεί η κυκλοφορία και να ανακουφίσει από κιρσούς, ευρυαγγείες και αιμορροΐδες.

Το σταφυλοκουκουτσέλαιο έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση από τον πόνο και το οίδημα που προκαλείται από την αρθρίτιδα. Ακόμα και σε συνθήκες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, αυτό το έλαιο μπορεί να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι τα εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιού βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, του προστάτη, του στομάχου, του μαστού και τον καρκίνο του πνεύμονα.Τα αντιοξειδωτικά που βρέθηκαν στο εκχύλισμα σταφυλιού, βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου. Το σταφυλοκουκουτσέλαιο μπορεί επίσης να αποδειχθεί ευεργετικό σε συνθήκες όπως, άσθμα, αλλεργίες, ακμή και δερματίτιδα. Το σταφυλοκουκουτσέλαιο βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Μετά από οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό, το σταφυλοκουκουτσέλαιο μειώνει το πρήξιμο πιο γρήγορα από ό, τι άλλα φάρμακα.

Πρόκειται για ένα ήπιο φυσικό και φυτικό στυπτικό που ενισχύει τον τόνο του δέρματος. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες προανθοκυανιδίνες που περιέχει, μειώνουν τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και την γήρανση του δέρματος γι' αυτόν το λόγο. Είναι επίσης χρήσιμο για την επούλωση πληγών. Είναι πλούσιο σε επίπεδα λινελαϊκού οξέος, το οποίο είναι ένα βασικό λιπαρό οξύ το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για το δέρμα και τις μεμβράνες των κυττάρων. Έχει μεγάλες ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα. Προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών και τα κάνει λεία και λαμπερά. Χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, μπορεί να καθυστερήσει τη γήρανση του δέρματος, ελαχιστοποιώντας τη ζημιά που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

  • Πλούσιο σε πολυφαινόλες
  • Είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά έλαια της φύσης
  • Διατηρεί την υγρασία
  • Δίνει ελαστικότητα απαλότητα, και βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος.
  • Έχει ενυδατικές ιδιότητες
  • Βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων
  • Καθυστερήσει τη γήρανση του δέρματος
  • Ιδανικό στη σύσφιξη του δέρματος
  • Θεραπεύει την ακμή
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
  • Τα φλαβονοειδή που περιέχει είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, περίπου 50 φορές ισχυρότερα από την βιταμίνη C και Ε.
  • Ανακουφίσει από κιρσούς, και αιμορροΐδες.
  • Βοηθά σε αλλεργίες
  • Βοηθά σε δερματίτιδα.
  • Προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών και τα κάνει λεία και λαμπερά


Καστορέλαιο: Άπειρα τα ευεργετικά του οφέλη αλλά και πολλά από αυτά, άγνωστα στο ευρύ κοινό. To Καστορέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα. Ανακουφίζει τις κύστεις στα μάτια, τονωτικό για τις βλεφαρίδες, διώχνει την ψαλίδα των μαλλιών, θεραπεύει την πιτυρίδα και την ξηροδερμία. Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Θρέφει, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη και στιλπνότητα στα μαλλιά. Βοηθά για την φυσική ανάπτυξη των μαλλιών αλλά και για πλούσιες βλεφαρίδες. Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών σας και θα τα κάνει λιγότερο εύθραυστα.

Παράλληλα, το Καστορέλαιο είναι ένα πρώτης τάξης προϊόν ενυδάτωσης, καθώς έχει την ιδιότητα να "παγιδεύει" την υγρασία της επιδερμίδας - εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της. Βελτιώνει την ελαστικότητα της κοιλιάς των εγκύων και προλαμβάνει τις ραγάδες που προκαλούνται από την εγκυμοσύνη. Επίσης κάνει θαύματα για ξηρά και σκασμένα χείλη. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, το καστορέλαιο έχει προστεθεί σε πολλές θεραπευτικά προϊόντα για τα χείλη γνωστών οίκων παγκοσμίως Μπορείτε απλά να τρίψετε λίγο στα χείλη σας.

Σαν λάδι μασάζ, ανακουφίζει τους πονεμένους μύες, τον πόνο από γρατσουνιές και άλλες εκδορές. Χρήσιμο στην θεραπεία για μυκητιακές ασθένειες. Λειτουργεί ως μια μεγάλη θεραπεία για την βαθιά κυστική ακμή. Βοηθά να μειωθεί η φλεγμονή από την ακμή και σκοτώνει τα βακτήρια που βοηθά την ακμή. Λειτουργεί τόσο πολύ γρήγορα, ώστε αν βάλετε λίγο λάδι στο πρόσωπο σας το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, το επόμενο πρωί θα παρατηρήσετε μια δραστική βελτίωση. Θεραπεύει σταδιακά την αϋπνία. Απλά τρίψτε λίγο στα βλέφαρά σας πριν από τη νυχτερινή κατάκλιση.

Το καστορέλαιο θα φέρει έναν γαλήνιο ύπνο και θα ξυπνήσετε ανανεωμένοι το πρωί. Ανακουφίζει τους κολικούς από τα βρέφη, αρκεί να γίνει απαλό μασάζ με χλιαρό προς το ζεστό καστορέλαιο. Αυτό θα ανακουφίσει τον πόνο των φυσικών αερίων χωρία καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Ακόμα...το καστορέλαιο συρρικνώνει τις αιμορροΐδες και ανακουφίζει από τον πόνο που φέρνουν αλλά και την φαγούρα. Μία μόνο μικρή ποσότητα καστορέλαιο σε πετσάκια και νύχια, καθημερινά για 2 μήνες, θα σας προσφέρει μακρά, υγιή και όμορφα νύχια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε αντιαισθητικές μυρμηγκιές από το δέρμα.

  • Πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα
  • Ανακουφίζει τις κύστεις στα μάτια
  • Τονωτικό για τις βλεφαρίδες
  • Διώχνει την ψαλίδα των μαλλιών
  • Θεραπεύει την πιτυρίδα
  • Θεραπεύει την ξηροδερμία
  • Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες
  • Θρέφει, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη και στιλπνότητα στα μαλλιά
  • Βοηθά για την φυσική ανάπτυξη των μαλλιών αλλά και για πλούσιες βλεφαρίδες
  • Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών σας και θα τα κάνει λιγότερο εύθραυστα.
  • Βαθιά ενυδάτωση, καθώς έχει την ιδιότητα να "παγιδεύει" την υγρασία της επιδερμίδας, - εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της
  • Κάνει θαύματα για ξηρά και σκασμένα χείλη
  • Χρήσιμο στην θεραπεία για μυκητιακές ασθένειες
  • Καταπολεμά την ακμή
  • Δημιουργεί υγιή και όμορφα νύχια
  • Αφαιρεί αντιαισθητικές μυρμηγκιές από το δέρμα

  • Τύπος Επιδερμίδας: Για όλες τις επιδερμίδες
  • Χρήση: Για το πρόσωπο, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής
  • Συστατικά (ingredients) : Olea Europaea Oil, Cocos Nucifera Oil, Roman Anthemis Nobilis Flower Water, Donkey Milk, Ricinus Communis Oil, Plum Kernel Oil, Vitis vinifera Seed Oil

    Προμηθευτής: Sonia Soap
    Βάρος: 100 γρ